2.-3. April

08/04/2016

Alle våre 15 lag var i ilden i helgen.
 

Elite var på besøk i Førde og spilte første kamp i semifinalen. Det ble en jevn kamp over fem sett. Men dessverre ente det med 3-2 til Førde.
Våre 1. div lag var i Stavanger.
Her ente damene på den noe sure 5. plassen etter å ha slått KSK to ganger i løpet av helgen. Der KSK havnet på 4. plass. Damene måtte klare seg uten sin hovedtrener, men hjelpetrener Oddvar Standal stilte opp, når han selv ikke spilt. Gunnhild Tverdal var dessverre ute med skade.

Herrene kom på niendeplass under rankingen, etter å ha slått OSI. Se H1 sin reise til Stavanger i H1 sitt reisebrev.
 

D2A fikk en 4. plass i turneringen, men ente opp totalt sett på 3. plass. Jentene spilte jevne kamper mot Lierne og Blussuvoll. De tok et sett mot Bluss, men begge kampene ente med tap.

D2B, kom redusert etter Gudens natteliv. Og fikk en tøff start mot D2C, der D2C trekker det lengste strået og vinner 2-1. Men de er veldig fornøyde med lagarbeidet og mye bra volleyball fra jentenes side.

D2C ente på en 8.plass til slutt. De spilte en jevn og tøff kamp mot Blussuvoll som vant serien. Jentene er kjempefornøyde og mener at det gikk over all forventning.

 

D3A vant puljekampene og semifinalen. Men tapte dessverre mot Fram i finalen. Vi må uansett gratulere D3A som tok seriegullet totalt sett.

D3B kom på 5.plass i turneringen, og ente på 3. plass totalt sett.

D3C var litt trøtt og slitne. Men kom seg trykt frem til Skatvalshallen. Etter en dømming var det D3A som stor som utfordrer. Det ble jevne i førstesett, men ble tap for D3C. Jentene som alltid begynner i mottak, da kapteinen ikke har løst gåten med stein- sakt- papir, finner jentene ut at dagen motto er «Mottak er GØY!». Mot Reima ble det seier etter tre sett. Kvartfinalen ble spilt mot D3B. Her finne jentene frem kampviljen og vinner 2-1.  D3C tapte dessverre mot Fram i semifinalen. Men i kampen om 4. plassen vant jentene 16-14.

D3D kom på 8. plass. Med mye god volleyball tok de et sett mot Fram. Jentene er fornøyde med innsatsen sin og storkoste seg under rankingen.

 

H2A møtte Lierne i finalen. Begge lagene kjempet om 1. plassen i serien. Etter to jevne og spennende sett, er det H2A som ble vinnere av serien og rankingen.

H2B tok 3. plassen i rankingen og dermed fikk 3. plass totalt sett.

H2C hadde tidenes cupbombe mot H2A, men det ble dessverre 14-16 i tredje sett. H2C fikk flere skader og måtte eksperimentere med folk i uvante posisjoner. Gutta tar med seg mye positivt spill mot divisjonens beste lag, og et år med god personlig utvikling for lagets nye og gamle medlemmer.

 

H3A møtte opp mannsterke søndag formiddag, men i første kamp var det for stor motstand fra treningsrivalene H3B. Det skulle enda en kamp til før trøyene var varme. Gutta vant første sett mot Fristad. Selv om det også ble tap mot Frostad til slutt, var det flere gode ballvekslinger. Skrubbsultne på seier var det duket for revansj mot H3B i siste kamp, og her satt alt som det skulle. Med 2-0 i sesongens siste kamp dro gutta fornøyd hjem.

H3B stor koste seg på rankingen på søndag.  De vant mot H3A i gruppespillet, men det ente dessverre med tap mot H3A etter at de tapte seminfinalen.