En forventet reise

01/12/2014

15 timer. Det er tiden det tar å reise til Lierne for å spille kamp.

Ingenting er bedre enn å møte opp kl. 7 på bænsert’n en lørdags morgen for å bli plukket opp av Sven i sitt fartsvidunder (som kjørte forbi minst tre østeuropeiske trailere på veien!). Samuel gjorde mattelekser, mens en klesbylt kjent som Bendik sov søtt. Profeten markerte den kommende sabbaten med lufttrykket som etterfølger en kveld med forsiktig smaking av mørkt, ufiltrert juleøl. Heldigvis er det rasteplasser hvor man kan stoppe for å få litt frisk luft. Stian, Eirik S., Fredrik og Halvard er mer fisefine på det og reiste i en penisforlenger av en leiebil.

Veibeskrivelsen til Lierne er enkel: Kjør tre timer nordover, ta til høyre, og kjør til du nesten er i Sverige og du kjenner lukten av bjørneburger fetet opp på lokalkjent sau. Første kamp var mot Lierne, som sikkert angret på at de slo oss i gruppespillet i rankingen på Orkanger, men de var flinke til å skjule det. Vi fikk en treg start, og tapte de første settene før vi fikk riktig akklimatisert oss til den tynne fjellufta og kom på at vi hadde lyst på revansje etter tapet i rankingen. Deretter hadde vi full kontroll, og påførte Lierne deres første tap i serien.

Vi var spente på vår neste kamp mot Fjellmann. Forrige seriekamp var en jevn batalje som endte 3-2 til oss, mens i turneringen på Orkanger var de ikke i nærheten av det nivået. I Liernehallen beholdt vi den gode grooven fra første kamp, og hadde full kontroll hele kampen gjennom. Når Bendik setter monsterblokk etter monsterblokk og Samuel terroriserer dem med hoppserve, er vi ikke enkle å ha med å gjøre. Fjellmann spilte egentlig ikke så dårlig, det var bare at hver gang de sendte i vei et godt angrep, så plukket vi den i forsvar og sendte et enda bedre angrep tilbake.

Etter loddtrekning fikk vi bli igjen for å dømme en femsettskamp, mens luksusdyrene med lånte fjær puslet seg hjemover. Neste helg skal vi bare til Levanger, det føles nesten litt puslete med en så kort reise. Da møter vi Lierne og H2C.

Lierne- H2A: 2-3 (25-18, 25-22, 20-25, 18-25, 6-15)
H2A – Fjellmann: 3-0 (25-19, 25-19, 25-15)
Lierne- Fjellmann: 3-2

 

Skrevet av Thomas Wold for H2A


Kommentarer

  1. Silje Hansen - 01/12/2014 på 21:10

    Spiste dere bjørneburger?

    • Thomas Wold - 04/12/2014 på 00:23

      Nei, det ble ingen bjørneburger, i solidaritet med sauene og barnehagebarna. Jeg spiser bare økologisk bjørn.