Om NTNUI Volleyball

01/09/2018

Uttak – Tryouts – 2019

http://www.ntnuivolleyball.no/tryouts-2019/


Om klubben


NTNUI Volleyball er en av de største gruppene i NTNUI og består av nesten 300 medlemmer. Klubben er en studentidrettsklubb drevet fullstendig på frivillig basis av og for studenter ved NTNU.

Selv om NTNUI Volleyball er en av de større gruppene i NTNUI, er interessen for idretten og klubben enda større! For å bli medlem av NTNUI Volleyball er du derfor nødt til å være student ved NTNU (studenter ved andre skoler i Trondheim kan sjekke ut Trondheims andre klubber; Blussuvoll, Nyborg, osv.), og du er også nødt til å komme på uttak. Uttakene våre foregår primært i midten av august, og dersom det er behov for det kjører vi også påfyllingsuttak i januar. Utover dette er alle lagene fylt opp, og det er dessverre ikke mulig til å bli medlem av klubben midt i sesongen.

Dersom du likevel ønsker å spille volleyball med NTNUI kan du møte opp på våre mosjonstreninger onsdager 21:30 – 23:00 på SIT Idrettsbygg Gløshaugen. Her er det ingen påmelding i forkant, men en åpen trening vi i NTNUI Volleyball arrangerer for alle medlemmer av SIT. Vi varmer opp, slår på nett, og spiller resten av økta – alt kun for gøy!


Våre lag


D-Elite:

Vårt elitelag spiller i Mizunoligaen som er den høyeste divisjonen i Norge der de beste lagene i landet spiller mot hverandre. I fjor endte laget på 5. plass (av åtte lag). Laget har fire treninger i uka og 14 seriekamper i året i tillegg til cupkamper og sluttspill i mars.

D1:

D1 spiller i førstedivisjon og i likhet med elitelaget vårt spiller de kamper rundt om i hele Norge. Dette er et nyopprykket lag med åpent uttak der alle plassene står ledig før uttak. Laget trener fire ganger i uka og spiller 15 seriekamper i tillegg til to rankingturneringer.

D2:

Vi har tre damelag i andredivisjon. Hvert lag har tre treninger i uka og sesongen består av 12 seriekamper samt tre rankingturneringer og alt spilles i Trøndelag. Det er fire datoer for D2-uttakene og normalt sett er nivået litt høyere på de første uttaksdagene siden D2A velger ut sine spillere først, men bli ikke skremt av nivået – og la heller ikke være å komme på de første selv om det er fire uttaksdager. Desto flere uttakstreninger du møter opp på, desto større er sjansen for at du kommer med på et lag.

D3:

Vi har også tre damelag i tredjedivisjon. Hvert lag har to treninger i uka og sesongen består av 10-16 seriekamper i året, samt tre rankingturneringer. Også her spilles alle kampene rundt om i Trøndelag.

H1:

H1 spiller i førstedivisjon og spiller sine kamper rundt om i hele Norge. Laget rykket ned fra Eliteserien sist sesong og tar sikte på opprykk etter årets! Laget trener fire ganger i uka og spiller 12 seriekamper samt to rankingturneringer og cupkamper.

H2:

Vi har tre herrelag i andredivisjon. Hvert lag har tre treninger i uka og sesongen består av 12 seriekamper samt tre rankingturneringer og alt spilles i Trøndelag. Det er fire datoer for H2-uttakene og normalt sett er nivået litt høyere på de første uttaksdagene siden H2A velger ut sine spillere først, men bli ikke skremt av nivået – og la heller ikke være å komme på de første selv om det er fire uttaksdager. Desto flere uttakstreninger du møter opp på, desto større er sjansen for at du kommer med på et lag.

H3:

Vi har også tre herrelag i tredjedivisjon. Hvert lag har to treninger i uka og sesongen består av 10-16 seriekamper i året, samt tre rankingturneringer. Også her spilles alle kampene rundt om i Trøndelag.

D-Bredde & H-Bredde

Vi har totalt tre breddelag i klubben; to damelag og et herrelag. Breddelagene våre spiller ikke kamper, men trener én gang i uka. Breddelagene har heller ikke uttakstreninger, men et påmeldingssystem der det er først til mølla som gjelder. Interessen for breddelagene denne sesongen var enorm og med over 150 påmeldinger er både lagene og ventelisten fylt opp på både herre- og damesiden!


Mer om sesongens lag kan du finne på lagenes egne sider! Damelag her, herrelag her.


Økonomi


En liten ca.-oversikt over hva det koster å være medlem av NTNUI Volleyball basert på satsene fra 2018.