Sandvolleyball

 

 

Denne siden er under oppdatering! Ny og oppdatert informasjon kommer snarest.

På denne siden finner du informasjon om:

 

 

 

 


Booke bane i Dødens dal


Det er mulig å booke bane i Dødens Dal i Skedda: https://idrettsparkdd.skedda.com/booking . For å bookingrettigheter må du bli ha sommermedlemskap i NTNUI Sandvolleyball. Priser er oppgitt på bildet.

 

Bruk denne linken for å lage bruker i Skedda: https://idrettsparkdd.skedda.com/register?i=67355&k=azKeV9bRRm8hzofGVMiKuAthvolvxX_F

Send en mail til sandvolleyball-leder@ntnui.no eller send en melding til Eirik Husebø når medlemskapet er betalt, så får jeg gitt deg bookingrettigheter så fort som mulig.

 


Booke Beachsenteret på Lade


Medlemmer i beachsenteret gjennom NTNUI Sandvolleyball har gratis booking i hverdager mellom 06:30 og 15:30. Booking gjøres på beachsenterets nettside: https://beachsenter.no/. Send mail til sandvolleyball-leder@ntnui.no for å få rabattkoden.

 


Helårs sandvolleyballtilbud


Med innendørs sandvolleyballbane på Lade har vi mulighet til å spille sandvolleyball selv om det er sludd og minusgrader ute. Her er all informasjonen du trenger for sandvolleyballtilbudet vårt, har du spørsmål kan du sende mail til sandvolleyball@ntnui.no

Team:
Vi trener i team på opptil 10 spillere på ulike nivåer med 2 eller 1 trening i uka. Teamene er inndelt etter nivå der D1 og H1 vil sikte inn på å spille nasjonale turneringer. De andre teamene varierer fra spillere med litt erfaring til helt nybegynnere.
Hvis du bare ønsker å spille sandvolleyball innimellom, går det også an melde seg inn uten å bli med i en av gruppene, kjøpe medlemskap i beachsenteret gjennom NTNUI og booke tider selv.

Vi har i år åtte ulike teams, trykk på linkene under for å komme til gruppesidene

D1 D2 D3 D4

H1 H2 H3 H4

Aktiviteter:
Vi organiserer teams som trener sammen gjennom skoleåret. Vi arrangerer en form for seriespill i sandvolleyball, samt arrangerer turneringer både inne å ute.
I tillegg til dette skjer masse sosialt, blant annet sammen med resten av volleyballgruppa.

Uttak:
For å bli med på et av teamene må du møte opp på uttak. Vi arrangerer uttak i august hvert år.

Hvis du har en del erfaring og ønsker å trene rettet mot turneringer med D1 og H1 er det mulig å ta kontakt med sandvolleyball-leder@ntnui.no for å prøvespille.

Utgifter:
For å være medlem av NTNUI Volleyball og spille sandvolleyball må man være medlem av NTNUI, betale lisens, treningsavgift og medlemskap i Beachsenter Trondheim.
Medlemmer som spiller innendørs, betaler treningsavgift som vanlig. Medlemmer som ikke spiller innendørs, må betale en treningsavgift basert på hvor menge treninger de har i uka.
For å trene i sandhallen om vinteren må man ha medlemskap hos Beachsenter Trondheim.

Medlemskap i NTNUI koster 550 kr og gir tilgang til alle aktiviteter NTNUI arrangerer utenfor Sit sine treningsentere. Hvis du har medlemskap i Sit er medlemskap i NTNUI inkludert i det rimeligste alternativet.

Treningsavgiften vil ligge på 200 kr per trening/per uke for et semester.

Grunnlisens (forsikring for treninger) koster 200 kr for sesongen (kalenderåret).

Medlemskap i Beachsenter Trondheim kan kjøpes måned for måned, kvartal for kvartal eller for hele nimånedersperioden av gangen (innendørssesongen). Prisen blir billigere ved lengre medlemskap men dette er ikke helt klart enda. Medlemskap vil gi tilgang til NTNUIs treningstider og gratis booking utenfor kjernetid (man-fre 15.30-23.00). Man kan også kjøpe medlemskap som gir fri booking hele uken.