H1 med imponerende bortehelg

17/11/2014

Kalenderen viste midten av november, men allikevel var det bare spilt en serierunde i 1.divisjon for gutta før turen gikk sørover til Åmli og Kristiansand. På andre banehalvdel sto først en av favorittene til i vinne hele divisjonen, Dristug, og deretter KSK.

Første kampen var som sagt mot Dristug hvor elitelaget vårt nettopp har spilt 1/8-delsfinale i NM (NTNUI vant 3-1). Så det var et Dristuglag med lyst på en liten revansj, om ikke mot samme lag så i det minste mot sammen klubb. Det skulle derimot vise seg å være vanskelig, for H1 hadde trent godt i det siste. Med god hjelp fra rundt 150 publikummere og gamle klassikere på høyt volum ut over høyttaleranleggene gikk Dristug ut med et høyt servepress, og spesielt gode hoppserver. Det funket i første sett, men ut i andre sett fant kantene og libro ut at det var lurt å snakke sammen i mottak, og dermed ble kampbildet gradvis endret. H1 fikk spredt angrepene utover, og kunne etterhvert også starte med gode kombinasjoner i angrep. Det klarte aldri Dristug å stoppe, og NTNUI vant 3-1.

Startoppstilling: Thor Even, Mathias, Johannes, Oddvar, Øystein, Rune, Eirik

h1_kskFornøyd gjeng etter seier mot Dristug


Dagen etter var det klart for kamp mot KSK, som H1 slo 3-1 i første serierunde på Dragvoll. Her H1 fortsatte sitt gode spill fra dagen før, og hadde stort sett kontroll hele kampen. Gutta slapp seg litt ned i andre sett og lot KSK få ett sett, men etter det var det stopp. En stor og solid blokk gjorde det enkelt å plukke baller i forsvar, som H1 utnyttet godt. Dog så merket guttene mye reising og kampen fra gårsdagen, samt at hallen var tung å spille i.

Ifølge rapportene skal Arild ha prestert det mesterstykke å slå matchballen milevis ut på blank nett, noe som skapte god stemning blant alle i hallen. Men ellers gjorde han en utmerket jobb som spillende trener i fraværet av den italienske treneren.

Startoppstilling: Herman, Mathias, Johannes, Oddvar, Øystein, Rune, Eirik

h1_hjemturGutta på tur hjemover til Trondheim