Informasjon om Breddelagene

13/08/2017

Breddevolleyball


NTNUI Volleyball skal denne sesongen (17/18) teste ut en ordning med å ha to breddelag, et for damer og et for herrer (Dbr og Hbr). Dette er et tilbud for de som ønsker noe mer enn mosjons-tilbudet, men samtidig noe som ikke er så profesjonelt som seriespill. Spillere på breddelagene blir en del av volleyballgruppa på lik linje med spillere på andre lag, og deltar på alle sosiale eventer og andre sportslige samlinger.  

 

Treninger

Torsdager 17:30-19:00, Dragvoll Idrettssenter. Begge lag trener en gang i uka, og har egne trenere. Breddelagene vil ha fokus på å lære grunnleggende volleyballteknikk og spillforståelse. Første trening er torsdag 24. august. 

 

Trenere

Damer: Marte Guro Arnesen og Stine Johannesen

Herrer: Oddvar Standal og Kari Buvarp

 

Hvordan bli med på breddelagene

For å bli med på et av breddelagene må man melde seg på ved å sende mail til volleyball-leder@ntnui.no. Det er en øvre grense på 20 påmeldte per lag. Påmeldingen er åpen fra 14.-28.august. Det er førstemann til mølla som gjelder. Vil du prøve deg i 3.div først, for å se om du kommer med på et lag i 3.div, skriver du det i mailen. Da beholder du plassen på breddelaget hvis du ikke kommer med i 3.div. Dette gjelder kun om du var en av de 20 første til å melde seg på til dame- eller herrelaget.

 

Krav til medlemsskap

Man må være medlem av SiT og NTNUI (1700 helårs) for å kunne delta, og betale gruppemedlemsskap i NTNUI Volleyball (300kr per semester). Man slipper å betale lisens til NVBF, da man ikke skal spille kamper i NVBF sine serier.