Midt-Nordisk

24/09/2016

Lørdag 27. September samla mange spente, nye og gamle NTNUI-spillere til den årlige Midt-nordisk turneringen. For mange var dette sesongens første kamper eller de første kampene de spilte for NTNUI.

Turneringen var en fin sjanse for å bli bedre kjent med laget sitt, og lagene fikk en unik mulighet til å kartlegge nivået før årets sesong. Gjennom intern rivalisering kunne mange lag vise hva de var gode for, og samtidig vise alle andre de gode kvalitetene til NTNUI volleyball.

Etter Lørdagens kamper var det vors og fest som var på planen. Her benyttet mange gutte- og jentelag lag sjansen, og inviterte andre lag på vors.   Om man følte man ikke fikk yte sitt beste på banen kunne man ta revansje på beerpongbordet eller andre sosiale drikkeleker.

Senere ut over kvelden møttes alle lagene på Nattergalen.  Her kunne  man  sette seg ned og nyte et par pils og bli bedre kjent med folk i klubben, eller sleppe løs dansefoten på dansegulvet.

Turneringen fortsatt så på søndag. Man kunne tydelig se at folk var trøtte og slitne, og kvaliteten på spillet ikke var på topp. Dette var ingen tegn til bekymring, men heller en indikering på at folk hadde hatt en fantastisk kveld.

Mange slitne, glade, skuffet, og slitne spillere tyder på at dette har vert en bra turnering. Vi gleder oss til resten av året med dere i NTNUI volleyball.