My balls are OK

11/12/2014

Etter bortekampene i Lierne føles det litt puslete å kjøre en liten time for å komme til Trønderhallen på Levanger, men når Brann skal spille bortekamp her, så kan vel vi også gjøre det. Litt snodig at H2C har hjemmekampene sine på Levanger, men det er en bivirkning av at Levangerstudentene trakk laget sitt fra serien, og det er ikke lett å finne ny hall midt i sesongen, så da bruker vi den hallen som kampene opprinnelig var satt opp i.

Levanger er erklært som «slow city», er overflødig erklæring spør du meg, men det er sikkert derfor hallen var stengt da vi ankom. Det var ei dame der inne, og hun var veldig flink til å late som om hun ikke hørte at vi banket på glassdøra. Etter en stund gikk hun lei av denne leken, og slapp oss inn personalinngangen, for hun fikk ikke opp hoveddøra.

For å unngå jetlag hadde Profeten dratt til Levanger tidligere, og tilbragte en langhelg i rekreasjonsvillaen sin. Han var dermed akklimatisert og klar for kamp, og var banes klart beste spiller i korte glimt. I kampen mot Lierne jobbet vi hardt med å unngå treg start-syndromet som har plaget oss i mange kamper denne sesongen. Det fungerte veldig bra de to første settene, men så gikk alt skeis i tredjesettet. Og i fjerdesettet. Tie-break avgjorde vi på bedre karma (bakspiller var lizm ikke over nettkant, nei, pføy). Etterpå ble det også seier mot H2C. Svenn Are, Fredrik, Lasse, Lars, Eirik S., Samuel, Vegard og Profeten sørget for at H2A nå leder serien. Lierne har spilt en kamp mindre enn oss, og kan komme likt på poeng om de vinner den. Men vi stoler på at H2B fikser den nyttårsbiffen når de møtes 10. januar. Og hele den trioen møtes 24. januar, en helg som lang på vei kan avgjøre serien.

H2A-Lierne 3-2 (25-17, 25-17, 19-25, 25-27, 15-9)

H2A-H2C: 3-0 (25-17, 25-19, 26-24)

Tabellen for 2.divisjon menn ser slik ut etter at alle kampene før jul er spilt:

2dm

 

 

 

Skrevet av Thomas Wold for H2A