NTNUI til kvartfinale

18/10/2019

Trenar Magnus Rodahl var godt nøgd med å gå til kvartfinala i cupen. Foto: NTNUI/Nils Dittrich

Denne veka vart åttedelsfinalane i cupen spelt. Begge NTNUI sine elitserielag fekk bortekampar mot andre trønder-lag, og var store favorittar mot kvar sin motstandar frå 2.divisjon.

Først ut var damelaget som spelte mot Fjellmann på Svorkmo Samfunnshus. Dei hadde få problem med å vinne 3-0 og dermed å ta seg vidare i cupen. Frida Julbø spelte sin første kamp for NTNUI Elite, og spelte heile kampen som kant.

Herrelaget møtte Trondheim Ballklubb på Dragvoll. TBK hadde søkt om å få spele kampen på elitearenaen på Dragvoll, og fekk innvilga det. Kampen vart kanskje litt skuffande for det overraskande store publikummet, for elitelaget hadde såpass god kontroll at det sjeldan var spanande.

Dermed er begge NTNUI-laga vidare til kvartfinale, der dei truleg vil møte andre eliteserielag. Trekninga skjer måndag 13.00, og kan truleg følgjast på Facebooksida til Norges Volleyballforbund.

Slik oppsummerar hovudtrenar Magnus Rodahl kampen mot TBK:

Cup er alltid moro, og spesielt for oss er det gøy å komme inn i 8.delsfinalen for å møte lag som kommer fra lavere divisjoner. I år var det TBK, som vi også møtte for to år siden. Det er et lag vi vet jobber hardt, spesielt i møte med antatt sterkere lag. Vi starter litt slurvete i mottak/legg og timingen sitter ikke helt slik at TBK holder fint følge i starten av første sett, men vi får justert oss og kan etterhvert kontrollere det inn. Det ble litt spenning mot slutten av andre sett etter en rekke gode server, men kamper sett under ett føler vi at vi har full kontroll hele veien. Vi har jobbet mye med å få koblet på alle angrepspunkt, og det var godt å se at det sitter bedre og bedre. 

Takk til TBK for et godt arrangement og god kamp, vi ser frem til nye møter.