Påmelding til breddelagene våre

26/08/2020

På fredag (28. august) kl. 12 legger vi ut påmeldingslink til breddelagene våre på facebooksiden vår, NTNUI Volleyball! Da er det førstemann til mølla, så det gjelder å være klar kl. 12.

Breddelagene er et tilbud for dem som ikke har spilt så mye volleyball før, men som ønsker å lære. De har én trening i uka, og spiller ikke kamper. Breddlaget for damer trener tirsdager kl. 17.30-19.00. Breddelaget for herrer trener mandager kl. 19.00-20.30. Alle treningene er på Dragvoll idrettssenter.
Siden interessen for breddelagene er stor forventes det at spillerne møter på trening så ofte som mulig. Det er heller ikke mulig å være med på breddelaget dersom man spiller på et annet lag i tillegg (enten i NTNUI eller i en annen klubb).

_____________________________________________________

English:
This Friday (the 28th of August) at 12 pm will the sign up link to our bredde teams be posted on our facebook page, NTNUI Volleyball. We go by the first come, first served principle, so be ready at 12.

Our bredde teams practice once a week and do not play any matches. The women team practice every tuesday at 17.30-19.00. Our bredde team for men practice mondays at 19.00-20.30. All the practices are at Dragvoll idrettssenter. It is expected that the players meet up on as many practices as possible.

 

Foto øverst: NTNUI