Ranking 2 for 2. divisjon

19/11/2014

2.divisjon kvinner

Turneringen ble spilt i Orklahallen i Orkanger med Fjellmann som arrangør. Dette ble en flott turnering hvor alle 9 lagene i serien var påmeldt, og flere av lagene stilte med veldig gode lag. For NTNUI 2 startet dagen oppskriftsmessig med to seire i puljen mot Verdal og Lierne. NTNUI 3 måtte først se seg slått av et sterkt Hitralag, før de slo Nyborg 2-1. Tidligere hadde Nyborg allerede slått Hitra, noe som betød at alle lagene sto med 2 poeng etter gruppespillet, og det måtte avgjøre på settforskjell. Og der kom NTNUI 3 dessverre dårligst ut, og mistet kvartfinalene.

 

Som puljevinner var NTNUI 2 direkte kvalifisert til semifinalen, hvor de fikk det greit mot Hitra. I den andre semifinalen slo helgens vert Fjellmann Blussuvoll, som betydde grønt mot grønt i finalen. Det ble en spennende kamp, hvor lagene hadde vært sitt sett. Tiebreaket ble preget av gode server fra Fjellmann, og de kunne hale i land en 2-1 seier.

 

Fullstendig resultater finnes her, og det kommer kanskje rapport fra NTNUI 2 her.

 

2.divisjon menn

Også gutta i 2.divisjon spilte sin turnering i Orkanger, med 6 deltakende lag. Gamlegutta fra Åsheim hadde gjort comeback for at det ikke skulle bare bli 5 lag, slik at kampoppsettet ble fylt opp. NTNUI hadde med seg 3 lag, og NTNUI 3 var klare favoritter som serieleder og vinner av forrige ranking. Første kamp var mot NTNUI 5, altså et av mange internoppgjør denne sesongen. Det ble et meget jevnt førstesett som NTNUI 3 vant med minste margin (27-25), men før det kan virke som de tok seg litt sammen og tok andresettet greit. NTNUI 4 åpnet mot Åsheim, og tapte med minste mulig margin, 2-1 og 15-13 i siste sett. Her spørs det om erfaring til Åsheim gjorde seg gjeldene mot slutten. Så gikk også NTNUI 3 på et tap mot Lierne, som også slo NTNUI 5. NTNUI 4 vant sin siste puljekamp mot Fjellmann, og dermed ble det 2. plass i gruppen på både NTNUI 3 og 4.

 

Det betydde kvartfinale mellom NTNUI 4 og 5, som 4 vant greit 2-0, før de også vant sin semifinale mot Lierne 2-1. NTNUI 3 hadde i sluttspillet begynt å virkelig få ting til å fungere, og de vant både kvartfinalen og semifinalen sin 2-0 med overbevisende settsiffer. Så da ble det igjen klart for finale mellom NTNUI 3 og 4. Det er den tredje finalen de spiller mot hverandre i år, og NTNUI 3 hadde gått seirende ut av de to forrige. Og ting gjentok seg litt fra tidligere, NTNUI 3 hadde god kontroll på kampen med gode server og godt angrepspill, og vant 2-0.

 

Du kan lese rapport fra Namdalsavisa her, og fullstendig resultatliste finner du her