Reisebra fra D2A

11/11/2017

Søndagen i Orkdal 

Søndag formiddag, som også er morgenen for studenter, var D2A jentene med hele trenerstallen på plass for å ta turen til Orkdal for å møte Blussuvoll og Fjellmann.

To av tre biler kom frem uten stress. Det var litt verre med den siste bilen. De glemte å ta av til Orkdal og kjørte litt for langt. Men hele laget var samlet da dommeren blåste i gang til første kamp.

Her møtte D2A Blussuvoll. Her trøkker jentene til fra start, server tøft og plukker mye i forsvar. Men NTNUI jentene sliter med å finne sitt eget spill. I løpet av kampen blir det gjort en del bytter, slik at alle blir litt varme i trøya. I løpet av sett to og tre får jentene mer grep om eget spill og kampen. Selv om de i tredje sett roter det til, og lar Blussuvoll få en ledelse. Men de klarer å kjempe seg tilbake og vinner 3-0. Det er ikke dårlig å vinner på en dårlig dag.

Pausen mellom kampene blir brukt til å dømme kampen mellom Blussuvoll og Fjellmann, og se på NTNUI D-Elite jentene spille mot OSI på stream.

Etter noen timer i den kalde hallen er jentene på ny klar til oppvarming og kamp mot Fjellmann. Jentene kjører kjent stil med tøffe server. Jentene vinner de to første settene, og det andre settet med god margin. Men i tredje sett blir det tungt. D2A og Fjellmann følger hverandre tett, helt til Fjellmann begynner å dra ifra. I løpet av settet har det blitt gjort noen bytter og på et tidspunkt var det tre diagonaler på banen. Men det stopper ikke jentene. Vanja har en kjempekamp og slår inn flere baller, Frida er som alltid sikker i angrep, men nå er stillingen 17-10 til Fjellmann.  Hver ballveksling teller. NTNUI jentene jobber hardt. Men Fjellman får settball på 24-21.  Flere av jentene føler nok at det er et femte sett de spiller, spenningen stiger og nervene blir vanskelig å holde kontroll på.  Legger- Heidi tar en frekk dipp og NTNUI jentene er i ledelsen igjen. Stillingen må tilslutt bli 28-26 før D2A jentene kan juble for seieren.

Gade og fornøyde setter NTNUI – gjengen turen hjem. Men med en El-bil fikk vi også testet de fleste ladestasjonene mellom Orkdal og Trondheim, men det får bli en annen historie. Men vi kan si, at om du noen gang trenger du tips om ladestasjoner på strekning Orkdal – Trondheim så ta kontakt.

 

«Søndagens kamper er virkelig en lagseier. Vi har et mangfold på laget som Ivar og Vegard utnytter bra. Nå venter en uke med noen gode treninger, så er vi klare igjen for kamper på lørdag» – Hilsen Kapteinen

 

3-0 i to kamper er vi fornøyd med.