Reisebrev, Serierunde

21/11/2019

Reisebrev, Serierunde

I helga var det duket for mange gode oppgjør i alle divisjoner, både på kvinne- og herresiden. Over det store og det hele ble det ganske jevnt mellom seiere og tap, men både H3A og D3A tok med seg to seire hjem. Under er oversikten over helgens kamper.

Koll IL 3 – 1 H-Elite

OSI 1 – 3 H-Elite

KFUM Volda 3 – 0 D-Elite

Skjetten 3 – 0 D1

OSI 3 – 1 D1

TBK2 1 – 3 H2A

Blussuvoll 3 – 0 D2B

D2B 3 – 0 D2A

Nyborg 2 – 3 D2A

Blussuvoll 2 0 – 3 H3A

H3B 0 – 3 TBK3

H3B 3 – 0 Melhus

Røros 1 – 3 H3A

Reima 0 – 3 D3A

Blussuvoll 2 0 – 3 D3A

TBK2 3 – 1 D3C

D3B 3 – 1 D3D

D3C 2 – 3 D3D


H-Elite

Denne helga var det på tide med nye bortekamper, og lagene vi skulle møte var Koll og OSI. Vi kjører nedover på fredagen, vi deler oss inn I bilene og juniorene sitter selvfølgelig I egen bil. Stian, nå kjent som Endre, var en trygg og god sjåfør. Sigurd var gira på å ha forskjellige leker nedover og tiden gikk fort med lekene, Lars sov for det meste, så tida gikk fort for han også. Vi var de første som ankom Casa del Cato og ble tatt godt imot. Resten kom fort etter oss og da var det på tide med lasagne, en nydelig middag.

Lørdagen kom fort, trompeten ble spilt og alle kom seg opp rundt 09.00. Vi spiste godt og dro videre for å se på D1 spille mot Skjetten, det ble dessverre tap for damene våre. Vi dro videre for å spise mat før kamp, men hvor vi skulle spise var uvisst. Det var mange gode forslag, McDonald’s, Kiwi og Ikea var alternativer, men vi ble enige om en fullstappet restaurant midt I Sandvika storsenter. Tida var inne for å komme oss til Nesøya hallen for å møte et sterkt Koll-lag. Vi spiller vår
desidert beste kamp hittil I år, men det holder ikke. Men vi går av banen med hevet hode og omstiller tankene til neste kamp som er på søndag mot OSI. Noen av gutta er tidlig I Domus for å se de andre NTNUI-laga spille, begge kampene går til OSI, så nå er det ekstra mye press for oss.

Denne kampen er viktig for oss å vinne, både fordi vi vil bevise at vi er det beste studentidrettslaget og fordi det er viktig for oss med 3 poeng. Kampen består av mye bra spill, spektakulære ballvekslinger, tragiske dommeravgjørelser og ekstremt mye testosteron. Med mye vilje, godt spill, en fantastisk benk og et høyt servepress vinner vi kampen 3-1. Stian Endresplass oppnår sin største drøm her I verden og blir beste poengplukker på banen, vel fortjent. En fantastisk prestasjon fra alle ledd denne kampen, en god trener, god benk og en fantastisk kaptein som leder oss til seier mot erkerivalene OSI.

Takk for denne gang, hu og hei!


D1

En gira og klar gjeng satte kursen mot Oslo fredag kveld. Tre forskjellige biler forlot Trondheim, med 11 spente spillere. Hege, Anita og Vilde var så snille å åpne hjemmene sine slik at vi havnet på forskjellige steder alle sammen.

Lørdagen kom, og et forventningsfullt lag stilte opp i Skårerhallen, hvertfall de som greide å finne veien inn i hallen! I dag skulle vi møte Skjetten, det laget som mest sannsynlige er det beste i serien! Etter en god nettoppvarming blåste dommeren i fløta og kampen var i gang. Men i det kampen starter virker det som ikke jentene helt har våknet og vi henger ikke med. Det er soleklart at vi møter et godt lag og taper 13-25. Etter et horribelt første sett er jentene mer på i andre sett og vi kjemper hardt i dette settet. Etter en rekke dårlig dommer avgjørelser og litt stang ut for oss taper vi 3-0, henholdsvis 24-26 i andre sett og 22-25 i tredje sett. En rett under middels prestasjon, med en del personlig feil, men ellers greit spill. Deretter setter vi snuta hjemover hvert til vårt, for å få i oss en god middag som oppladning til kampen nummer to, den kommende dagen.

Søndagen, jentene møter opp i en fullsatt hall hvor H1 allerede er i aksjon. Dagen starta derfor med en heiagjeng uten like som heia det de kunne for å hjelpe gutta til seier. Da jentene forsvant for å varme opp ble det dessverre litt spinkelt på tribunene, og en kan undres om dette hadde noe med utfallet av h1 kampen å gjøre? (3-1 tap) Uansett, så var jentene klare for kamp, frustrerte og irriterte fra gårsdagens kamp var vi klare for å gi alt. Kampen starter, og med en del servefeil, og høye skuldre får vi en litt dårlig start på kampen. Vi taper det første settet, men i det andre settet viser vi at vi også vil vinne og drar i land settet! Dette holdt dessverre ikke og vi taper de neste settene slik at stillingen ble 1-3 i favør OSI.

Etter en knallstart i sesongen med 3 av 3 seire, måtte dagen komme, dagen hvor vi ikke kom til å ta med oss poeng hjem, dagen hvor ting ikke satt som det pleier og ting generelt ikke funker. Helgens prestasjoner er ikke slik vi hadde sett for oss, og med det satte en relativt skuffa gjeng kursen hjem, mot Trondheim.


H2A

Gutta i NTNUI3 hadde forsøkt å utsette denne serierunden til neste semester. Blussuvoll godtok forslaget, men vriene smågutter på TBK2 ville ikke flytte kampen. Dermed måtte vi daske de sønder og sammen, denne herrens dag 16. november.

Selv om gutta i grønt, sort og gult spilte som om de hadde drukket kassevis med voksenbrus kvelden før, var det ingen tvil om hvem som skulle bli seierherrene. Tre sett til studentene, ett sett til KRIK-erne. Trolig var et taktisk overtråkk eller to, som psyket ut godguttene på H2A, eneste grunnen til at de blåkledde klarte å karre til seg et sett denne lørdags formiddag.

Fred og kjærleik, og god bedring


D2B

Denne helgen var D2B i Vikåsenhallen med D2A, Blussuvoll og Nyborg. Babesa skulle møte Blussuvoll og endelig D2A.

Blussuvoll-kampen gikk dessverre dårlig. Det virket ikke som om noen hadde dagen, servene gikk ut, og vi klarte ikke å kille ballen. Vi gikk nok litt hardt ut også, for Blussuvoll hadde vi jo vunnet bra over alle gangene vi hadde møttes tidligere, så når det da gikk dårlig, var det vanskelig å snu.

Neste kamp var mot D2A. Internoppgjøret babesa hadde venta lenge på. Etter å ha fått bedre rankingplassering i Lierne, var det et høyt spenningsnivå før kampstart. Her var det kun en ting som var godt nok, og det var seier. Vi var sultne på seier! Vi hadde god hjelp fra tribunen denne kampen, når flere hadde valgt å ta turen for å heie oss frem. Selv trener Vebjørn valgte å stå over egen kamp, kun for å hjelpe oss til seier.

Første settet var jevnt! Babesa drar settet i land med 25-23. Stemningen på laget var på topp, vi vant jo første settet, alt vi hadde trent på ga resultater og det som ikke fungerte mot Blussuvoll fungerte jaggu nå. Begge lag var sultne på seier i neste sett, men nå fikk babesa overtaket! Alt klaffa, vi satte solide blokker, og servene gikk inn! Vi vinner settet 25-15. Tredje settet gjør babesa seg klare for å vinne. Og med knallhard jobbing på begge sider av nettet ender tredje settet med seier til D2B! Vi vinner tredje settet 25-13! Jubelen sto i taket når babesa stormer banen når siste poenget er dømt favør D2B!

Det var viktig å vinne internoppgjøret. Det var nemlig den siste kampen babesa hadde før jul, og det var Marthes siste denne sesongen. Du blir savna Bugge, men vi gleder oss til du kommer tilbake etter å ha reist jorda rundt!

«Ååååååå TEQUILAAAAAAA!»


H3B

Endelig kort reisevei til kamp var en glede for både store og små på laget. Mannsterke, og uten spillere fra bredde skulle både TBK3 og Melhus knuses, men det skulle vise seg at lørdags morgen er en tøff dag å spille kamp på.

I første sett mot TBK gravde vi vår egen grav. Vi ga bort poeng etter poeng på grunn av personlige feil, og TBK høstet inn poeng. Om det var gårsdagens strabaser, eller rett og slett morgentrøtthet som var grunne er uvisst, men svakt spill var det hvertfall. Slik forble det også gjennom hele kampen, men et par oppturer mot slutten kunne betyr at neste kamp skulle gå bedre.

Mot Melhus var det et helt annet lag som gikk ut på banen da dommeren blåste. Med nytt mot og energi høstet fra litt rolig basketspilling mellom kampene skulle denne kampen bli veldig mye morsommere å spille. Poengene ramlet inn fra nydelige server fra lagets servefetisjtiske Erlend, og han fikk lønn for alle sin server i pausene på trening. Kommunikasjon og samspill fungerte godt, og tre sett ble vunnet ganske så behagelig. Nå er det skolebøkene som står for tur en liten stund, inntil neste serierunde om et par uker.

En stor takk til vår kjære trener Astrid som stod over egne kamper for å hjelpe oss <3


D3A

Søndag morgen dro et nesten fulltallig D3A med 25-bussen opp til Vikåsenhallen, klare til kamp mot Reima og Blussuvoll 2. En av våre liberoer ankom i finkåpe og med koffert på slep, tydelig klar for en lang dag i hallen. Til tross for gjenglemte baller og noen trøtte søndagsfjes skulle dette uansett vise seg å bli en bra kampdag for D3A.

Vi startet første kamp kl. 11.00 mot Reima, hvor vi tidlig merket at dette var en kamp vi skulle ta. I første sett var vi klart best (25-14), men i neste sett slapp vi oss litt langt ned. Vi startet en snuoperasjon og endte opp med å ta andre sett også (25-23)! Tredje sett tok vi relativt greit (25-14), og vant dermed kampen 3-0! Deretter fikk vi tid til å slappe litt av i både materialrom og garderober, og fylle på med mat og sjokolade før kampen mot Blussuvoll 2 startet kl. 13.00. I denne kampen fikk vi til litt bedre spill, noe som også viste seg resultatmessig (25-4, 25-11, 25-4). Likevel var flere av poengene et resultat av noen ganske lange serverekker, noe som liberoen kanskje ikke var så fornøyd med fra sidelinjen da en våre midter servet inn x antall poeng. En viss dia servet også store deler av tredje sett, noe som bidro til at kampen var over usedvanlig raskt! Med to seiere 3-0 sier vi oss særdeles fornøyde med kampdagen i Vikåsenhallen!

Heller ikke i serierunde to klarte vi å ta lagbilde, men takket være observante fotografer på tribunen og på benken fikk vi likevel knipset noen blinkskudd.

D3A out!