Riddere av NTNUI

16/03/2016

Vi har fått tre nye riddere!

Dette skjedde under gruppeledersamlingen for NTNUI .Odvar Standal, Thomas Wold og Magnus Rodahl har gjort seg fortjent til den første av NTNUI’s tre ordner. Utmerkelsen fant sted på Studenterhytta første helgen i mars.
De nye ridderne har vært lenge aktive i klubben, og bidratt til et inkluderende miljø for studentvolleyballen i Trondheim.

Oddvar, en av de mest tålmodige personene i klubben. Han ser du alltid i hallen.  Han begynte på et mix lag sesongen 07/08. Siden den tid har Oddvar spilt for lavere divisjoner i klubben og jobbet seg oppover. Han er i dag en viktig spiller for H1.  Oddvar tok tidlig på seg treneransvar, og trener gjerne mer en ett lag per sesong, i tillegg til å være assistenttrener til enda flere lag. Oddvar  er også pådriver til mosjonsvolleyballen som holdes hver onsdag kveld. Det ukentlige tilbudet er det mellom 60 til 80 medlemmer benytter seg av. 

Thomas begynte i klubben i 1994. Siden den tid har han vært i styret i flere år, og bidratt i alle divisjonene i klubben, både som spiller og trener.  Sesongen 14/15 ble Thomas sitt tyvende år i klubben. Dette kunne han feire på toppen av seriegullet i 2. divisjon. Et kjennetegn til Thomas er at spøkene og latteren sitter alltid løst. Han er en av mange humørspredere i klubben.

Magnus har vært i klubben i fem år. I løpet av denne tiden har han sittet i styret i tre år. Der han var leder de to siste årene.
Magnus har spilt på fire forskjellige lag. Der har per dags dato spiller for H1. Magnus har vært trener. Blant annet var han trener for D3A da de rykket opp til 2. divisjon. I år trener han D3D. Magnus hjelper alltid til uansett hva det skulle være.  I 2016 ble han fylkesvinner for årets ildsjel.

 

Våre riddere har lagt mye energi og tid inn i klubben.  Dette setter vi stor pris på.

Tusen takk for alt dere gjør for klubben.

IMG_20160315_232347