Sandvolleyball

Sandvolleyball

I Dødens Dal ligger fire sandvolleyballbaner som NTNUI disponerer. Disse er det fritt fram for alle å bruke, så lenge de ikke er booket.

Oversikt over når banene er booket finner du her (merk at enkelte baner kan være skjult i perioder hvor de er forbeholdt enkelte grupper).


Booking

Utenfor fadderperioden (altså utenom perioden cirka 10. – 24. august) kan booking av sandvolleyballbanene for små grupper bestående utelukkende av NTNUI-medlemmer, til økter på maks 1 bane og maks 2 timer, gjøres gratis via nettsiden sandvolleyball.skedda.com. Kontroll av NTNUI-medlemskap kan forekomme.

Øvrig booking (se under) skjer via dette skjemaet. Du vil motta en mail når bookingen er godkjent. Til dette formålet er satsene 150 kroner per bane per time generelt, og 300 kr per bane per time i fadderperioden. Faktura ettersendes på mail.

Med øvrig booking menes:

I mai er bane 1 og 2 forbeholdt treninger for medlemmer av NTNUI Volleyball, mens bane 3 og 4 er åpne for andre NTNUI-medlemmer i Skedda. Man kan naturligvis alltid møte opp og spille dersom banene er ledige. Viss du er medlem i NTNUI volleyball får du tilgang til å booke bane 1 og 2 ved å kontakte sandvolleyballansvarlig (se mail lenger nede). Bane 1 er center court, som ligg i midten. Bane 2 er den sørlige banen.

Det er mulig å leie sandvolleyballer, til 50 kr per ball per time. Dette skjer også gjennom baneutvalget sin epost.


Spørsmål

For spørsmål angående sandvolleyball, send mail til:
sandvolleyball@ntnui.no


Retningslinjer for bruk av sandvolleyballbanene

 

Generelle regler:

 

Regler for booking:

Ha en fortreffelig spilløkt!

Baneutvalget