Seier i siste kamp for NTNUI Elite

19/03/2015

Etter en sesong med mange oppturer og nedturer var det duket for NTNUI Elite sin siste kamp i Mizunoligaen for sesongen. Seier ville bety 5. plassen på tabellen og god motivasjon for neste sesong. NTNUI møtte et talentfullt og ungt Koll-lag med hjemmebanefordel som sørget for å slå godt fra seg gjennom hele kampen.

Første sett var ganske jevnt, men NTNUI var best da det gjaldt, og settet endte 21-25, og NTNUI hadde dermed en veldig god start, 0-1 i sett. Andre sett var Koll skarpest gjennom mesteparten av settet, men NTNUI satte inn en sluttspurt da de hadde flere settballer, og kom seg til 24 poeng. Deretter presset Koll på, og vant settet 28-26. 1-1 i sett. Tredje sett var ganske jevnt, men NTNUI var ett hakk vassere,  og settet ble sikret 21-25. 1-2 i sett. Fjerde og siste sett var NTNUI best fra begynnelse til slutt og vant 16-25, 1-3 i sett.

For NTNUIs elitegutter var det godt å vinne årets siste kamp, selv om det var litt bittert å bare være ett poeng unna sluttspillet. Det var en kamp der NTNUI fikk utnyttet hele bredden i troppen. Den gode avslutningen på sesongen er likevel veldig motiverende før en lang treningsperiode frem mot 15/16-sesongen. Elitegutta ønsker å takke alle våre supportere for støtte gjennom sesongen og lover å komme sterkere tilbake neste sesong for å kjempe om en plass i sluttspillet og en sjanse til å ta medalje.

Koll – NTNUI                1 – 3         (21-25, 28-26, 21-25, 16-25)

Under kan du se en video med høydepunkter fra kampen satt sammen av Cato Seljevold