Siste heimekamp for D1 – les trenarkommentar frå Ivar Råheim

24/03/2019

I dag spelar D1 sin siste heimekamp i 1.divisjon. Kampen spelast mot Skjetten klokka 15.00. Uavhengig av resultat i kampen vil laget ende på 4.plass i avdelinga, og med det ligge som nummer åtte eller ni i 1.divisjon før siste rankingturnering. Møt fram for å støtte laget ein siste gang, og få ei god volleyballoppleving på kjøpet!

Trenarkommentar

Som en flamme blir til aske vil også volleyballsesongen gå mot en ende. Serien har gått unna i en fei og det er kun én kamp som gjenstår for D1. Dagens motstander er Skjetten, et lag med mange gode enkeltspillere. Skal vi slå dem er vi nødt å vinne sammen som et lag. Together Everyone Achieves More. Det har vært en tøff sesong med mye motgang, men jentene har gang på gang vist at de kan krige og fighte som få. Besluttsomhet er nøkkelen til suksess og jentene skal ha all honnør for å ikke gi opp midtveis i sesongen og alltid møte opp med et smil på trening. Vi vet jo alle at vinnere aldri gir opp, og at de som gir opp aldri vinner. Og vi har i hvert fall ikke tenkt å gi opp :).

Hu og hei og i en fei! God kamp!


Kommentarer

  1. Marianne Berg - 24/03/2019 på 08:16

    Dere er sykt rå når dere jobber godt som ett lag i steden for som flere enkeltspillere. Hver ball teller, og i dag beviser dere at dere kjemper for hvert poeng til kampen er over og dere har vunnet. Heier herfra!
    Hu og hei, i en fei!

    Go and get them!