Søk Trondheim og NTNUI Volleyball 2018/19

23/03/2018

Det er ikke lenge igjen før søknadsfristen til neste års studieår går ut. Har du lyst å kombinere volleyball og studier i landets absolutt beste studentby, og bli en del av en helt fantastisk klubb?

NTNUI Volleyball har totalt 18 lag på svært ulike nivåer. Med lag i høyere divisjoner både for herrer og damer, og flere lag i alle divisjoner i Trøndelag, har vi et stort og allsidig volleyballtilbud, vi er faktisk den klubben i Norge med det største og bredeste volleyballtilbudet i Norge på seniornivå. Enten du har lyt å satse i norgestoppen, aldri rørt en volleyball i hele ditt liv, eller en plass i midten – garanterer vi at vi har et tilbud som passer deg.

Hovedbygget på Gløshaugen.
Foto: Roger Midtstraum

Trondheim er en av landets største studiebyer med nærmere 35000 studenter fordelt på de ulike utdanningsinstitusjonene. NTNU er byens desidert største, hvor vi blant annet finner landets ledende miljø innenfor naturvitenskap og teknologi. I Trondheim kan du studere alt ifra profesjonsstudier i medisin, lærer og sykepleier, til ingeniørfag, psykologiske fag, statsvitenskap, idrettsfag osv. Det er få andre plasser i landet hvor du kan kombinere studier og idrett på samme måte som her i Trondheim. De ulike utdanningsinstitusjonene med NTNU i spissen har også et av landets ledende tilbud til toppidrettsutøvere hvor det er store og fleksible muligheter for å skreddersy studieløpet i henhold til satsing.

Studentmiljøet i byen er regnet for å være Norges mest aktive og inkluderende. Dette først og fremst grunnet det enorme engasjementet blant studentene som bidrar til å gjøre hverdagen lettere og bedre for folk flest. NTNUI  er blant annet landets største og mest allsidige idrettsforening med over 12000 medlemmer og 50 aktiviteter. Det er store muligheter for å inkludere og engasjere seg selv uansett hvor spesielle interessene dine vil være.

Har du tenkt på å flytte til bartebyen, men fortsatt er litt usikker på om det er noe for deg? Det er bare å ta kontakt med oss på Facebook eller mail, så vil vi gjøre vårt beste for å svare på spørsmål! Hvis du ønsker å spille i eliteserien, ønsker vi også at du tar kontakt allerede nå, på mail til volleyball-nestleder@ntnui.no

https://drive.google.com/file/d/0B6m3ITUfh3j7Q1ZhVUZXMVM2WFE/view

På studentbloggen til NTNU er det flere innlegg om poengberegning, valg av studie, hjelp til plass å bo etc:

https://studentbloggntnu.wordpress.com/