Søk til Trondheim skoleåret 2016/2017

04/04/2016

Det er ikke lenge igjen før søknadsfristen til neste års studieår går ut. Har du lyst å kombinere volleyball og studier i landets absolutt beste studentby?

NTNUI Volleyball har 15 lag i divisjonsspill på alle nivå. Fra ett av landets beste eliteserielag for herrer, 1.divisjonsspill på både herre- og damesiden og lag helt ned i 3. divisjon – er vi den klubben i Norge med det største og bredeste volleyballtilbudet i Norge på seniornivå. Enten du har lyst å satse i norgestoppen, aldri rørt en volleyball i hele ditt liv, eller en plass i midten – kan vi garantere at vi har et tilbud som passer deg!

Hovedbygget på Gløshaugen. Foto: Roger Midtstraum

Hovedbygget på Gløshaugen.
Foto: Roger Midtstraum

 

Trondheim er en av landets største studiebyer med nærmere 35000 studenter fordelt på de ulike utdanningsinstitusjonene. NTNU er byens desidert største, hvor vi blant annet finner landets ledende miljø innenfor naturvitenskap og teknologi. Her kan du studere alt ifra profesjonsstudier i medisin, lærer og sykepleier til ingeniørfag, psykologiske fag, statsvitenskap, idrettsfag osv. Det er ingen andre plasser i landet hvor du kan kombinere studier og idrett på samme måte som her i Trondheim. De ulike utdanningsinstitusjonene med NTNU i spissen har også et av landets ledende tilbud til toppidrettsutøvere hvor det er store og fleksible muligheter for å skreddersy studieløpet i henhold til satsing.

Studentmiljøet i byen er regnet for å være Norges mest aktive og inkluderende. Dette grunnet det enorme engasjementet blant studentene som bidrar til å gjøre hverdagen lettere og bedre for folk flest. NTNUI  er blant annet landets største og mest allsidige idrettsforening med over 12000 medlemmer og 50 aktiviteter. Det er store muligheter for å inkludere og engasjere seg selv uansett hvor spesielle interessene dine vil være.

Har du tenkt på å flytte til bartebyen, men fortsatt er litt usikker på om det er noe for deg? Det er bare å ta kontakt med oss på Facebook eller mail, så vil vi gjøre vårt beste for å svare på spørsmål!

Cupfinalen 2016.

Cupfinalen 2016.

 

På studentbloggen til NTNU er det flere innlegg om poengberegning, valg av studie, hjelp til plass å bo etc:

https://studentbloggntnu.wordpress.com/