Treningslæir på Hitra

12/09/2016

Hitra 2016

Tradisjonen tro har NTNUI volleyball arrangert sin årlige pre-season treningshelg etter en intens og nervepirrende uttaksperiode. Turen ble i år lagt til et helt nytt sted; Hitra. Fredag  2. september sto 146 spente volleyballspillere klare for avgang ved Hovedbygningen, klare for en slitsom, men veldig koselig helg.

Treningsleiren er en god mulighet til å bli bedre kjent med sine nye og gamle lagkamerater, samt klubbmedlemmer på tvers av lagene. I tillegg til at det er en sosial sammenkomst, får alle lagene gjennomført fire økter i løpet av helgen. Treningene ble avholdt i Hitrahallen, som har en kapasitet på tre baner. For at alle lagene skulle få gjennomført sine økter, var det full aktivitet i hallen fra 07.00 til 22.00. Til tross for tidlig økt var stemningen på topp under frokosten allerede klokken 06.00.

Etter lange økter var det godt at Hitra stilte med andre fasiliteter enn kun hall. Mange av våre medlemmer satte stor pris på restitusjon i det varme bassenget eller late stunder i badstuen. Marte Guro Arnesen hadde i tillegg ordnet en god pris på en speedbåt-tur som gikk «really fast».

For at et slikt arrangement skal kunne gjennomføres, er klubben helt avhengig av at alle hjelper til. H2A hadde i år hovedansvar for at måltider, rydding og ellers det som måtte gjøres ble gjennomført. Alle lagene hadde ansvar for hvert sitt måltid, og alle smakte fortreffelig!

På lørdag kveld ble det også i år en stol-lek. Denne gangen var det klubb-veteran og æresmedlem Thomas Wold som gikk av med seieren, hvor han vandret hele en og en halv runde. En annen konkurranse som gikk fra lørdag kveld til turens hjemreise var «Hitra Challange». Dette var en konkurranse hvor den som hadde Hitra-båndet kunne bli utfordret av hvem som helst, til hva som helst, når som helst. Vinneren av utfordringen ble kronet med båndet til neste utfordrer kom. Gratulerer til Dennis Jianbin som ble vinneren av årets Hitra Challange!

Treningsleiren ble en stor suksess også i år! Vi gleder oss til resten av sesongen, med morsomme arrangementer med hele den herlige gjengen i NTNUI Volleyball.