Treningsleir på Mære og Midt-Nordisk

17/09/2015

For NTNUI Volleyball har det vært to travle helger. Første helga i September satte vi ny rekord i antall spillere som deltok på den årlige treningshelga i Mære, med hele 141 ivrige gutter og jenter fra 15 forskjellige lag. Spesiell honnør til D3B som sendte imponerende 15 utøvere og 2 trenere. Allerede fra klokka fire på fredag var det full fart i hallen, og treningene holdt på helt til halv tolv på kvelden. Samtidig skjedde det også mye hyggelig utenfor banen, det ble arrangert quiz, spilt sjakk, kortspill, BOOM og mange andre spill. Mærestemningen (som gjerne også inkluderer potetgull) var satt.

Lørdag hadde alle lag minimum 2 økter hver, og dette var overhode ingen demper på den allerede nevnte stemninga.  I tillegg til treningene ble det spilt treningskamper, folk slappet av ute i sola, koste seg med kortspill eller så på treningene til de andre lagene. På kvelden var det obligatoriske stollek, der overraskende mange måtte inrømme å være under misoppfatningen at Magnus, lederen for volleyballklubben bleiker håret sitt. Etter stollek ruslet gjengen opp til bålplassen i skogen, hvor det ble fortalt historier, og folk ble bedre kjent med hverandre på tvers av lag. Hyppige spørsmål om den legendariske bjørnevitsen ble slengt rundt (selvfølgelig ikke besvart med annet en lure smil), og stemningen var til å ta og føle på. Søndagen kom, og mange begynte å kjenne på kroppen at det hadde vært en del trening denne helga. Etter en treningsøkt var de fleste klare til å ta fatt på hjemturen, med en flott helg full av volleyball og også noen nye bekjentskaper i bagasjen.

Midt-Nordisk (skrevet av Karen Dundas, D2B)
Tradisjon tro gikk treningskamp-turneringa Midt-Nordisk i regi av NTNUI Volleyball av stabelen helga 12.-13. September. Dette er et årlig arrangement der lag fra hele Midt-Norge inviteres til en knallstart på sesongen med mulighet for å stille med lag i første, andre og tredjedivisjon på både herre- og kvinnesida. For lag med mange nye spillere er dette en gylden mulighet for å bli bedre kjent med hverandre og til å få samspillet på banen på plass. For NTNUI er dette spesielt gøy da vi hvert år får mange helt ferske spillere, og stilte med flere lag i 3. divisjon som ikke har spilt volleyball lenger enn siden midten av August.

Helga bø på mange store og små øyeblikk. I tillegg til å være på banen/benk, skulle finaler sees, baguetter smøres og kampoppsett fylles ut. Det ble med andre ord noen lange dager der man sjeldent fikk satt seg ned, men sånn skal det være, og det var som vanlig en fin måte å bli kjent med spillere på andre lag. Etter en helg tett på mange volleyballspillere i klubben kan jeg konkludere at jeg ikke har møtt et eneste uvennlig menneske, og det lover godt for sesongen videre.

Internoppgjør er alltid morsomt, og dem ble det mange av denne helga. Kanskje spilte man på lag med motstanderen året før, eller har til og med vært treneren deres. Da blir det en egen god stemning på banen selv om man selvfølgelig går for seier. Når man så etterpå kan takke for kampen og virkelig mene det når man sier «Bra spilt» vet man hva ekte idrettsglede er. Enda bedre er det selvfølgelig når man kan treffes på sesongåpningsfest lørdag kveld og le av det hele.

For ja, det ble fest i år også, og ikke bare det, men en knallbra en. Selv starta jeg kvelden med å klink edru miste en flaske rødvin i gulvet på Marinkjelleren, en spektakulær start på en konge kveld med andre ord. Det er nok ikke fritt for at enkelte kanskje hadde litt vanskelig for å komme seg opp søndags morgen, men vi greide det, og koste oss like mye på banen siste dag av turneringen som vi hadde gjort dagen før.

Så altså, jeg vil påstå at Midt-Nordisk også i år har vært en suksess, og jeg gleder meg allerede til å være med igjen til neste år. Når vi nå starter på sesongen for fullt er det godt å ha denne helgen i ryggen. Takk for en super helg alle sammen!

Resultater Midt-Nordisk:

Klasse 1 Gutter:
1. Kristiansund VBK
2. Blindheim IL
3. NTNUI H1A
3. Blussuvoll H1
5. Stod Volley
6. NTNUI H1B

Klasse 1 Jenter
1. NTNUI D1
2. Nyborg IL
3. Blussuvoll D1
4. Blindheim IL
5. Sunnfjord IL
6. Fjellmann D1
7. Hitra
8. Lierne
9. NTNUI D2A
10. Blussuvoll D2
11. NTNUI D2B
12. Verdal
13. NTNUI D2C

Klasse 2 Gutter
1. Sunnfjord IL
2. NTNUI H2A
3. NTNUI H2B
4. Blussuvoll H2
5. NTNUI H2C

Klasse 2 Jenter
1. NTNUI D3A
2. Inderøy IL
3. NTNUI D3B
4. NTNUI D3D
5. Blussuvoll D3
6. NTNUI D3C

Klasse 3 Gutter
1. Inderøy IL
2. Frosta
3. Røros VBK
4. NTNUI H3A
5. NTNUI H3B

[gallery_bank type=»images» format=»thumbnail» title=»true» desc=»false» responsive=»true» display=»all» sort_by=»random» animation_effect=»» album_title=»true» album_id=»3″]