Uttak

English

GENERELL INFORMASJON


For å bli med i NTNUI Volleyball må du være student på NTNU og du må du stille opp på uttak. Dette betyr at vi ikke tar inn nye studenter fra andre studiesteder i Trondheim enn NTNU. Dersom du har spilt for en annen klubb må du kontakte vår nestleder på mail ang. overgang: volleyball-nestleder@ntnui.no. Hoveduttaket vårt er i august og starter allerede samtidig med fadderukene! Vi har også påfyllingsuttak for våren i januar, men dette er kun for de lagene som evt. har mistet spillere etter høstsemesteret, og her er som oftest veldig få plasser å kjempe om. Alle våre divisjonsspillende lag har uttak som foregår enten på Idrettssenteret Dragvoll eller på Idrettsbygget Gløshaugen (se nærmere info for tid og sted for de aktuelle uttaksdagene nedenfor).

De eneste lagene som kommer utenom vanlig uttak er elitelaget vårt på damesiden (mail: volleyball-nestleder@ntnui.no) og alle tre breddelagene våre (påmeldingsskjema legges ut på sidene våre mandag 20. august 12.00, ellers spørsmål på mail: volleyball-info@ntnui.no).

Det lønner seg å møte opp på så mange uttak som mulig! Dersom du synes nivået er høyt første uttakstrening trenger du ikke bekymre deg. Ettersom spillere blir tatt ut og lag blir fylt opp, utjevner nivået seg mer og mer. A-lagene på henholdsvis herre- og damesiden blir tatt ut først, deretter går det nedover til B, C, deretter divisjonen under. Bra oppmøte på uttakstreningene teller bare positivt! Det er mange om plassene på NTNUI Volleyball, og kommer du med på et lag (uansett divisjon eller nivå) forventes det at du møter opp på treninger, kamper, og turneringer, samt at du stiller opp på dugnad i regi av klubben gjennom hele sesongen. Kamper, turnering og dugnad foregår i all hovedsak i helgene, så vær forberedt på at en del helger går med til volleyballen. Spesielt de første ukene etter uttak (fom. første helga i september) er det mye som skjer i NTNUI Volleyball! 31. august – 02. september går vår årlige treningssamling på Hitra av stabelen, 15.-16. september arrangerer vi Midtnordiskturnering i Dragvollhallen (med påfølgende sesongåpningsfest lørdag kveld), og 22.-23. september starter serien i 2. og 3. divisjon med rankingturnering i Steinkjer.


Praktisk informasjon


Våre uttak foregår både på Dragvoll Idrettssenter og Idrettsbygget Gløshaugen (se uttakstabellen for aktuelt sted alle dagene). Du trenger ikke forhåndsregistrere deg noe sted for å komme på uttak i NTNUI Volleyball, men det lønner seg å møte opp 10-15 minutter før uttaksstart for å rekke å registrere deg i hallen før selve uttakstreningen begynner. Når du registrerer deg i hallen får du utdelt en lapp med et nummer på samt sikkerhetsnåler for å feste lappen på deg under uttaket. Dette må du ta godt vare på og ha med deg/på deg under alle uttakstreningene du møter opp på. Det er ikke et krav til at du må møte opp på alle uttakstreningene, men oppmøte på flere uttak øker sjansen for å komme med på et av våre lag.

Våre breddelag har ikke uttakstreninger, men et påmeldingssystem via Google Sheet der det er først til mølla som gjelder. Påmeldingen til breddelagene våre (to damelag og et herrelag) legges ut på vår facebookside og vår hjemmeside mandag 20. august klokken 12.00. Det er selvfølgelig mulig å melde seg på breddetilbudet vårt som en backup dersom du ikke skulle bli tatt ut til noen av våre divisjonsspillende lag, men dette bør altså gjøres når påmeldingen legges ut da plassene fylles opp fort. Eventuelle spørsmål ang. breddelagene kan sendes til volleyball-info@ntnui.no.

For å være medlem i NTNUI Volleyball må du være student ved NTNU (dispensasjon kan i særlige tilfeller innvilges for ikke-studenter ved NTNU, men dette gjelder kun 1. divisjon og Elite). Dersom du jobber eller er student ved et annet studiested i Trondheim anbefaler vi deg å heller ta kontakt med en av de andre volleyballklubbene i Trondheim (Blussuvoll, Nyborg, etc.)


 

Mer informasjon om klubben, tidsbruk, kostnader og forventninger til deg som spiller, samt informasjon om de forskjellige lagene blir publisert fortløpende på disse sidene i løpet av de neste ukene.

 


UTTAKSTIDER HØST 2018Våre lag


 

DAMELAG:

 

D-Elite:

Vårt elitelag spiller i Mizunoligaen som er den høyeste divisjonen i Norge der de beste lagene i landet spiller mot hverandre. I fjor endte laget på 5. plass (av åtte lag). Laget har fire treninger i uka og 14 seriekamper i året i tillegg til cupkamper og sluttspill i mars.

 

D1:

D1 spiller i førstedivisjon og i likhet med elitelaget vårt spiller de kamper rundt om i hele Norge. Dette er et nyopprykket lag med åpent uttak der alle plassene står ledig før uttak. Laget trener fire ganger i uka og spiller 15 seriekamper i tillegg til to rankingturneringer.

 

D2:

Vi har tre damelag i andredivisjon. Hvert lag har tre treninger i uka og sesongen består av 12 seriekamper samt tre rankingturneringer og alt spilles i Trøndelag. Det er fire datoer for D2-uttakene og normalt sett er nivået litt høyere på de første uttaksdagene siden D2A velger ut sine spillere først, men bli ikke skremt av nivået – og la heller ikke være å komme på de første selv om det er fire uttaksdager. Desto flere uttakstreninger du møter opp på, desto større er sjansen for at du kommer med på et lag.

 

D3:

Vi har også tre damelag i tredjedivisjon. Hvert lag har to treninger i uka og sesongen består av 10-16 seriekamper i året, samt tre rankingturneringer. Også her spilles alle kampene rundt om i Trøndelag.

 

D-Bredde

Breddelagene våre spiller ikke kamper, men trener en gang i uka. Breddelagene har heller ikke uttakstreninger, men et påmeldingssystem der det er først til mølla som gjelder. Påmeldingen legges ut på våre sider mandag 20. august klokken 12.00. Eventuelle spørsmål ang. breddelagene kan sendes til volleyball-info@ntnui.no.

 

HERRELAG:

 

H1:

H1 spiller i førstedivisjon og spiller sine kamper rundt om i hele Norge. Laget rykket ned fra Eliteserien sist sesong og tar sikte på opprykk etter årets! Laget trener fire ganger i uka og spiller 12 seriekamper samt to rankingturneringer og cupkamper.

 

H2:

Vi har tre herrelag i andredivisjon. Hvert lag har tre treninger i uka og sesongen består av 12 seriekamper samt tre rankingturneringer og alt spilles i Trøndelag. Det er fire datoer for H2-uttakene og normalt sett er nivået litt høyere på de første uttaksdagene siden H2A velger ut sine spillere først, men bli ikke skremt av nivået – og la heller ikke være å komme på de første selv om det er fire uttaksdager. Desto flere uttakstreninger du møter opp på, desto større er sjansen for at du kommer med på et lag.

 

H3:

Vi har også tre herrelag i tredjedivisjon. Hvert lag har to treninger i uka og sesongen består av 10-16 seriekamper i året, samt tre rankingturneringer. Også her spilles alle kampene rundt om i Trøndelag.

 

H-Bredde

Breddelagene våre spiller ikke kamper, men trener en gang i uka. Breddelagene har heller ikke uttakstreninger, men et påmeldingssystem der det er først til mølla som gjelder. Påmeldingen legges ut på våre sider mandag 20. august klokken 12.00. Eventuelle spørsmål ang. breddelagene kan sendes til volleyball-info@ntnui.no.


ØkonomiTreningstider


Treningstidene gjelder for høsten 2018 etter uttaksukene.